Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανδραβίδα: Τρεις οι δράστες της ληστείας στο "βενζινάδικο"


Τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, εργάτες στην Μανωλάδα φέρονται και είναι οι δράστης της ληστείας που έγινε στις 23 Ιουλίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην επαρχιακή οδό
Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Οι δράστες είχαν εισβάλει στο πρατήριο με τη απειλή ενός ηλεκτρικού εκκενωτή και είχαν αποσπάσει το ποσό των 3000 ευρώ, αφού είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα τον πρατηριούχο. Η είδηση που είχε αναρτήσει αποκλειστικά από την Τετάρτη το ilialive.gr επιβεβαιώθηκε πλήρως καθώς εκδόθηκαν και τα σχετικά εντάλματα σύλληψης για τους δράστες από την Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Η εξιχνίαση όπως είχαμε γράψει ήταν έργο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και της Ειδικής Ομάδας Δράσης της Α.Δ. Ηλείας με επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας και αναπληρωτή Αστυνομικός Διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση και «χτύπησαν» την κατάλληλη στιγμή αιφνιδιάζοντας τους δράστες που νόμιζαν πως δεν θα εντοπιστούν.

Οι δράστες ηλικίας 42, 33 και 29 ετών βρίσκονταν στην περιοχή της Βουπρασίας όταν προσήχθησαν. Αρνήθηκαν αρχικά οποιαδήποτε εμπλοκή, αλλά τελικά ομολόγησαν αφού είχαν αναγνωριστεί ανεπιφύλακτα από τον παθόντα. Ο 29χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως οι άλλοι δύο του ζήτησαν εκείνη τη μέρα να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην Ανδραβίδα έναντι αμοιβής για να βρουν κάποιους φίλους τους.

Οι δύο από τους δράστες ο 29χρονος και ο 33χρονος ήταν οι μόνοι που μίλησαν για την υπόθεση περιγράφοντας με τέτοιο τρόπο τα γεγονότα στο «βενζινάδικο», επιχειρώντας να ρίξει τις ευθύνες ο ένας στον άλλο, ενώ ο 42χρονος δεν ανέφερε τίποτα στους αστυνομικούς για την υπόθεση. Οι μαρτυρίες όμως των δύο ομοεθνών του τον εμπλέκουν σε κάθε περίπτωση.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...