Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Επιτάλιο: Κινδύνεψαν δύο νεαροί όταν αναποδογύρισε η βάρκα τους


varka2Φωνές μέσα στο σκοτάδι άκουγαν οι κάτοικοι στην παραλία Επιταλίου, όταν κάλεσαν το Λιμεναρχείο Κατακόλου σε βοήθεια. Δύο νεαρά άτομα κινδύνεψαν προς στιγμήν
όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε και βρέθηκαν στο νερό σε απόσταση περίπου ενός ναυτικού μιλίου από την ακτή.

Οι δύο νεαροί που είχαν «ανοιχτεί» λίγο με τη βάρκα αντιμετώπισαν πρόβλημα με τη μηχανή της και στην προσπάθειά τους να την βάλουν μπροστά όταν έσβησε, η βάρκα αναποδογύρισε.
Βρισκόμενοι στο νερό, φώναξαν για βοήθεια, οι κάτοικοι τους αντιλήφθηκαν και λίγο πριν τις δέκα το βράδυ, ξεκίνησε μια κινητοποίηση για να τους βοηθήσουν.

Δυο τουριστικά σκάφη κινητοποιήθηκαν μετά από εντολή του Λιμεναρχείου, που έστειλε προσωπικό στην περιοχή νωρίτερα για να εξετάσουν τι είχε συμβεί. Στην παραλία Επιταλίου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας.

Τελικά λύση έδωσε πολύ γρήγορα ιδιώτης στην περιοχή που «μπήκε» με τη βάρκα του στη θάλασσα και ανέσυρε ζωντανούς τους δύο νεαρούς που είναι καλά στην υγεία τους.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...