Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Βάρδα: Παραλίγο τραγωδία σε ατύχημα με χυμένα λάδια στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


ladiaΜια 20χρονη κοπέλα από την Πάτρα τραυματίστηκε ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γηροκομείου Βάρδας, χθες λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι. 
Η κοπέλα οδηγούσε το αυτοκίνητό της που ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης στον κινητήρα και αναγκάστηκε να σταθμεύσει το όχημα στην είσοδο πρατηρίου υγρών καυσίμων λίγα μέτρα πιο κάτω.

Λόγω της βλάβης είχαν χυθεί λάδια στο οδόστρωμα και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην ίδια πορεία με κατεύθυνση προς Πύργο, γλίστρησε πάνω στα λάδια, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στα σταθμευμένο από βλάβη όχημα, χτυπώντας και την κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από θαύμα ο τραυματισμός της ήταν ελαφρύς, υπό τις συνθήκες που εξελίχθηκε το ατύχημα.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργηθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...