Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Παπακαυκά Αμαλιάδας: Σύλληψη δύο ΡΟΜΑ για όπλα και ναρκωτικά


Παπακαυκά Αμαλιάδας: Σύλληψη δύο ΡΟΜΑ για όπλα και ναρκωτικά

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου έπεσαν χθες δύο άτομα ΡΟΜΑ ηλικίας 42 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.


Η επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, έγινε κατά το μεσημέρι στην περιοχή Παπακαυκά στην Αμαλιάδα, όπου διαμένουν οι δύο δράστες. Από την έρευνα των ανδρών της Δίωξης, στην οικία του ο 42χρονος βρέθηκε να έχει δύο χάρτινες συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 10 γρ. και 1,4 γρ. αντίστοιχα ενώ στη δεύτερη περίπτωση ο 25χρονος δράστης, στον οποίο επίσης έγινε έρευνα στην οικία του, βρέθηκε να έχει ένα περίστροφο 9 μιλιμέτρ καθώς και μια σιδερογροθιά. Οι αστυνομικοί, έφτασαν στα ίχνη των δύο δραστών αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες που είχαν ενώ οι δύο δράστες συνελήφθησαν και τα αντικείμενα μαζί με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.
Χθες οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στα πλαίσια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που τους άσκησε ποινική δίωξη και εν συνεχεία ορίστηκε ρητή δικάσιμος για τις 26 Σεπτεμβρίου και αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνήγορος υπεράσπισης των δύο είναι ο δικηγόρος της Αμαλιάδας κ. Γεράσιμος Παπαγιαννόπουλος. 
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...