Τραγωδία στη Ζαχάρω: Τεχνίτης καταπλακώθηκε από αυτοκίνητο στο συνεργείο του

sinergeioΜια βλάβη σε γρύλο ανύψωσης κόστισε τη ζωή στον 61χρονο τεχνίτη αυτοκινήτων Φώτη Ζαρείφη, την Δευτέρα στη Ζαχάρω. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και υπέκυψε
αργότερα στο νοσοκομείο Πύργου. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12:30 το μεσημέρι στο συνεργείο που διατηρούσε ο 61χρονος μαζί με τον αδερφό του στην οδό Ζαχάρως - Λουτρών Καϊάφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ανυψώσει με ένα υδραυλικό γρύλο ένα αυτοκίνητο για να προβεί σε κάποια επισκευή. Κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες ο μηχανισμός του γρύλου υποχώρησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει πάνω στον 61χρονο και να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι και στο στήθος.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Όμως λόγω των σοβαρών τραυμάτων του, κατέληξε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι. 

Ο εκλιπών όπως και ο αδερφός του ήταν από τους πιο έμπειρους τεχνίτες αυτοκινήτων και γνωστοί στο νομό Ηλείας. Στη Ζαχάρω μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την καλοσύνη και τον ακέραιο χαρακτήρα του και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την πόλη.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ