Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Δήμος προς ΕΛΑΣ: Παρέμβαση για την υπαίθρια πορνεία και τα ναρκωτικά στις πλατείες



Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας κ. Κώστα Κυριακόπουλο και τον Διοικητή Ασφάλειας Πάτρας κ. Ανδρέα Τσαουρδά, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί, οι αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος Πρασίνου και Αυτεπιστασίας κ. Γιώργος Σιγαλός, και Καθαριότητας κ. Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, στο πλαίσιο της ανάγκης για περαιτέρω φύλαξη των κοινοχρήστων χώρων του Δήμου της Πάτρας, όπως είναι οι πλατείες, έτσι ώστε να νοιώθουν ασφαλείς οι πολίτες που τις χρησιμοποιούν, όλες τις ώρες της ημέρας.
Οι αντιδήμαρχοι ζήτησαν από την ηγεσία της Τοπικής ΕΛ.ΑΣ., την καταπολέμηση της υπαίθριας πορνείας σε πλατείες του κέντρου της Πάτρας και της χρήσης ή αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς επίσης την φύλαξη κατά το δυνατόν, όλων των πλατειών σε Ρίο, Βραχνέικα, Παραλία και Μεσσάτιδα και την προστασία τους, από αυτούς που τις λυμαίνονται είτε σπάζοντας τα παγκάκια και τις παιδικές χαρές είτε κλέβοντας ό,τι έχει σχέση με σίδερο χαλκό και ηλεκτροφωτισμό. Τους τελευταίους μήνες, σε καθημερινή βάση, «ξηλώνονται» πλάκες από πεζοδρόμια, καταστρέφονται παιδικές χαρές και μεταφέρονται ολόκληρα παγκάκια από τη βάση τους.
Από την πλευρά τους οι κ.κ. Κυριακόπουλος και Τσαουρδάς, δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν προς την κατεύθυνση αυτή, έτσι ώστε οι πλατείες να ξαναγίνουν χώρος ξεκούρασης για μεγάλους και παιχνιδιού για τα παιδιά, επισημαίνοντας, ότι ήδη ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται συχνές περιπολίες και έλεγχοι, όχι μόνο στο κέντρο, αλλά και στην περιφέρεια του Δήμου Πατρέων. 
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...