Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ηλεία: Καλοκαιρινή η εβδομάδα - Αυξημένες πιθανότητες για βροχές την Παρασκευή όχι όμως αξιόλογες


kalokairiΜε καλοκαιρινές συνθήκες θα κυλήσει η νέα εβδομάδα στην Ηλεία, με την θερμοκρασία σε μικρά σκαμπανεβάσματα και αυξημένη την σχετική υγρασία. Θα προσπαθήσει κάτι να αλλάξει
την Παρασκευή, ωστόσο ουσιαστικό "φως στο τούνελ της ανομβρίας" δεν φαίνεται, με τα προγνωστικά στοιχεία να θέλουν πρόσκαιρες βροχές χωρίς όμως να δείχνουν αξιόλογες. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό, την Δευτέρα 3/9 περιμένουμε λιακάδα, η θερμοκρασία γενικά στους 29 και τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί, στο Ιόνιο το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Την Τρίτη 4/9 καλός καιρός, με την θερμοκρασία γενικά στους 32 και τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι ασθενείς μεταβλητοί, στο Ιόνιο το απόγευμα βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Την Τετάρτη 5/9 λίγες νεφώσεις, η θερμοκρασία γενικά στους 30 και τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη 6/9 λίγες νεφώσεις, η θερμοκρασία γενικά στους 29 και τοπικά έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Την Παρασκευή 7/9, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, λίγες νεφώσεις, το απόγευμα θα αυξηθούν και φαίνεται να δίνουν βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Φαινόμενα όμως μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία γενικά στους 31 και τοπικά έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 8/9 τα πρώτα στοιχεία θέλουν ηλιοφάνεια και την θερμοκρασία έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι.

Πρόγνωση καιρού για το ilialive.gr Θεόδωρος Κονδύλης
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...