Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Γαστούνη: 47χρονη Βουλγάρα κατήγγειλε πως την εξέδιδε 43χρονος ομοεθνής της


somaΤο μαρτύριο που ζει τα τρία τελευταία χρόνια κατόρθωσε να πει στους αστυνομικούς του Α.Τ. Γαστούνης μια 47χρονη Βουλγάρα. Κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του ανθρώπου
που τη βασάνιζε, εκδίδοντάς την – όπως η ίδια κατήγγειλε – και να φτάσει στο κατώφλι της Αστυνομίας. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, που τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Η 47χρονη κατάφερε να φτάσει στο Α.Τ. Γαστούνης το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί άρχισε να περιγράφει το δράμα που ζει τρία χρόνια τώρα. Όταν όλα ξεκίνησαν για την αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης στη χώρα μας, από αυτή που είχε στη φτωχή Βουλγαρία. Ο άνθρωπος που βρέθηκε δίπλα της ένας 43χρονος συμπατριώτης της, φρόντισε να την έχει δέσμια δίπλα του, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, έτσι ώστε να μην μπορεί αυτή να φύγει από κοντά του. Μαζί περιφέρονταν σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τον τελευταίο χρόνο – όπως σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στους αστυνομικούς – ο 43χρονος την ανάγκαζε να συνευρίσκεται με άλλους άντρες. Τους τελευταίους μήνες εγκαταστάθηκαν προσωρινά στην περιοχή της Γαστούνης και ο 43χρονος – σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της γυναίκας – συνέχισε να την αναγκάζει να εκδίδεται έναντι αμοιβής πάντα, χρήματα τα οποία κρατούσε ο συμπατριώτης της.


Το τελευταίο περιστατικό, ήταν αυτό που συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα, όπου ο 43χρονος κανόνισε να συνευρεθεί ερωτικά η 47χρονη σε ισάριθμα ραντεβού με δύο ηλικιωμένους, σε ένα ερειπωμένο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης. Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την 47χρονη, την όπλισε με κουράγιο και δύναμη και την οδήγησε στην πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης.

Μετά τα όσα περιέγραψε με μελανά χρώματα στους αστυνομικούς, ο δράστης αναζητήθηκε και συνελήφθη. Του ασκήθηκε δίωξη να σωματεμπορία και αναμένεται να απολογηθεί. 
 
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...