Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

«Μαϊμού» συνταξιούχοι του ΟΓΑ στην Ηλεία


«Μαϊμού» συνταξιούχοι του ΟΓΑ στην Ηλεία Περιπτώσεις «μαϊμού» συνταξιούχων του ΟΓΑ διερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά την σχετική εντολή που δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας.




Η σχετική έρευνα ξεκίνησε μετά από εντολή που διαβίβασε στους κατά τόπους Εισαγγελείς ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, καθώς πριν από ένα μήνα περίπου ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, διαβίβασε νέα στοιχεία στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις συντάξεις «μαϊμού» στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται για το θέμα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ολόκληρη την Ηλεία έχουν εντοπιστεί 40 ονόματα συνταξιούχων του ΟΓΑ που δεν απογράφηκαν στην τελευταία απογραφή και κατά μία έννοια θεωρούνται «μαϊμού» συνταξιούχοι.


Στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, σύμφωνα με το patrisnews.com έχουν διαβιβαστεί δέκα φάκελοι με τα αντίστοιχα ονόματα συνταξιούχων από την Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή του κάμπου που ελάμβαναν τα παράνομα επιδόματα.


Η έρευνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ορισμένες περιπτώσεις που περιλαμβάνονται μεταξύ των δέκα ονομάτων, διαμένουν στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις συνταξιούχων που έχουν πεθάνει και πλέον εξετάζονται διεξοδικά όλα τα στοιχεία για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι συνέχισαν να λαμβάνουν τις συντάξεις των αποθανόντων.


Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο προσεχές διάστημα και τα στοιχεία θα αποσταλούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας και από εκεί θα διαβιβαστούν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Μαρία Καραμπάτση
(karabatsimaro@yahoo.gr)

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...