Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ζαχάρω: Σοβαρά τραυματισμένος 5χρονος που παρασύρθηκε από φορτηγάκι


asthenoforoΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, ένα εξάχρονο τσιγγανάκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ζαχάρω περίπου
στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 47χρονος οδηγός από τον Πύργο σοκαρισμένος μετέφερε ο ίδιος το παιδί στο νοσοκομείο Κρεστένων χωρίς να χάσει χρόνο και στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου.

Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και αποφασίστηκε λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Πάτρας. Δίπλα στο παιδί βρίσκεται ο πατέρας του.

Το ατύχημα συνέβη στην έξοδο της Ζαχάρως στο 34ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και το αυτοκίνητο χτύπησε το παιδί που επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο. Ο 47χρονος οδηγούσε ένα αγροτικό φορτηγάκι μετά τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο έφυγε. Οι Αρχές ενημερώθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση για το περιστατικό σχεδόν δύο με τρεις ώρες αργότερα και άρχισαν άμεσα να ερευνούν την υπόθεση.

Αρχικά αναζητήθηκε από τις Αρχές ως περίπτωση εγκατάλειψης ο οδηγός, αλλά αυτός εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου λίγη ώρα αργότερα όπου έδωσε όλα τα στοιχεία σχετικά με το ατύχημα.

Πρώτη ενημέρωση 17:40 23/11
Τελευταία ανάρτηση 02:16 24/11
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...