Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Όμιλος Aldemar: Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πύργου




Όμιλος Aldemar: Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠύργουΤην κοινωνική τους προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί στον δήμο του Πύργου, έκανε το πρωί της Πέμπτς ο όμιλος Aldemar, όπου παρέδωσε στους υπεύθυνους τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης για τους άπορους που εξυπηρετούνται από αυτό.


Χθες το πρωί ο δήμαρχος της πόλης, Μάκης Παρασκευόπουλος μαζί με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Λεωνίδα Δημουλιά, βρέθηκαν στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου και δέχτηκαν την μεγάλη προσφορά του ομίλου Aldemar ενώ ευχαρίστησαν τον κ. Αγγελόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου Πύργου και το οποίο αφορούσε τη στήριξή του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο δήμαρχος Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, σε δηλώσεις του χθες (22/11), απηύθυνε κάλεσμα στήριξης ωστόσο σε όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε τις ημέρες των εορτών που πλησιάζουν, το παντοπωλείο να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα προϊόντα στους πολίτες του δήμου που έχουν ανάγκη.


Επίσης ο κ. Παρασκευόπουλος επεσήμανε πως ο δήμος καθημερινά δέχεται αιτήσεις από ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη, τις οποίες όπως ανέφερε τις εξετάζει με προσοχή.


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για