Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γιατρός και νοσοκόμα αλληλομηνύθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου


nosokomeio_pirgou1Αναστάτωση επικρατεί από χθες στο νοσοκομείο Πύργου, καθώς οδηγείται στα Δικαστήρια η διαμάχη μεταξύ ενός γιατρού και μιας νοσοκόμας. Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα
άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις όταν η νοσοκόμα φέρεται να ανέφερε μπροστά σε άλλα άτομα του προσωπικού του νοσοκομείου, πως ο εν λόγω γιατρός την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο γιατρός μόλις το πληροφορήθηκε αυτό, μετέβη στην Αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Σε αυτό το πλαίσιο η νοσοκόμα συνελήφθη όταν μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να ρωτήσει αν είχε συμβεί κάτι που την αφορά αργά το βράδυ της Δευτέρας. Η ίδια απάντησε με μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και τελικά το πρωί της Τρίτης συνελήφθη και ο γιατρός στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι δύο στα δικαστήρια στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε στην αίθουσα του δικαστηρίου θα λυθούν οι όποιες διαφορές.

Να σημειωθεί πως για το περιστατικό που έλαβε διαστάσεις διατάχθηκε ΕΔΕ από τη διοίκηση του νοσοκομείου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...