Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Ηλείας: Επί τάπητος οι ελληνοποιήσεις...


Σύλλογος Πατατοπαραγωγών Ηλείας: Επί τάπητος οι ελληνοποιήσεις...Με δύο θέματα που χαρακτηρίζονται από τους ίδιους «καυτά», τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πατατοπαραγωγών Ηλείας καλούν όλους τους παραγωγούς σε γενική συνέλευση στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στο πρώην δημαρχείο Τραγανού.



Στην ατζέντα της συνέλευσης θα τεθούν οι ελληνοποιήσεις αγροτικών προϊόντων και ιδιαίτερα της πατάτας, γεγονός που έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο τους παραγωγούς και δηλώνουν ότι δεν προστατεύονται από τους αρμόδιους, ενώ θα συζητηθεί και η αντιμετώπιση που έχουν οι παραγωγοί της Ηλείας και της Αχαΐας από τους εμπόρους που τους έχουν σε δεύτερη μοίρα από ό,τι αυτούς στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι πατατοπαραγωγοί είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αντιδράσουν προκειμένου να καταφέρουν να βρουν μια λύση για τα δύο αυτά ζητήματα, ώστε να μπορέσουν να βρουν τον τρόπο να έχουν το ανάλογο της παραγωγής τους κέρδος.

Βάσω Κοκκινογένη
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...