Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Ένας συνελήφθη και ένας αναζητείται για τη ληστεία στο Σερμπάνι Βάρδας


listeia11Άμεσα προχώρησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης ληστείας του ταχυδρομικού διανομέα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Σερμπάνι Βάρδας. Οι Αρχές στην Ηλεία
έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών συλλαμβάνοντας τον ένα από τους εμπλεκόμενους, ενώ αναζητά και το δεύτερο.

Οι αστυνομικοί από πολύ νωρίς είχαν στα χέρια τους στοιχεία για την υπόθεση, ώστε να προχωρήσουν στην εξιχνίαση της ληστείας. Οι δύο δράστες όπως είχε καταγγείλει ο ταχυδρομικός υπάλληλος τον είχαν ακινητοποιήσει με την απειλή κοντόκαννης καραμπίνας, είχαν αρπάξει το ποσό των 7000 ευρώ και είχαν τραπεί σε φυγή με μια μοτοσικλέτα, αφού πρώτα έριξαν σπρέι πιπεριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ανάμεσα στους δράστες της ληστείας βρίσκονται ένας 54χρονος από την Ηλεία και συνεργός του φέρεται πως είναι ένας 40χρονος από την Πάτρα.

Οι άνδρες του Α.Τ. Βάρδας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, μετέβησαν στην Πάτρα και εντόπισαν το φερόμενο δεύτερο δράστη και τον συνέλαβαν.

Όλα έγιναν στην Πάτρα με ειδική επιχείρηση των Αρχών, όπου ο 40χρονος εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του. Ο ρόλος του στη ληστεία είχε να κάνει – πάντα σύμφωνα με πληροφορίες – με το να ειδοποιήσει το συνεργό ή τους συνεργούς του, παρακολουθώντας έξω από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Βάρδας, για την ώρα αναχώρησης του ταχυδρομικού διανομέα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των υπόλοιπών δραστών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...