Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Οι δημοσιογράφοι του νομού απεργούν - Το ilialive.gr συμμετέχει στην κινητοποίηση της 5ης Νοεμβρίου


apergia1Μετά την καταψήφιση από τη Βουλή της τροπολογίας με την οποία η κυβέρνηση επιχείρησε να εντάξει τους Κλάδους Υγείας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, η ΠΟΕΣΥ, σε συντονισμό
με όλες τις Ενώσεις Συντακτών, αποφάσισε να δοθεί συνέχεια στις κινητοποιήσεις του κλάδου από τις 6 π.μ. της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου, έως τις 6 π.μ. της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012, στο πλαίσιο των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών.
Ο δημοσιογραφικός κόσμος προειδοποιεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο επαναφοράς της επίμαχης ή άλλης ρύθμισης που θα αποσκοπεί σε περαιτέρω καταλήστευση των αποθεματικών ταμείων που ποτέ δεν επιβάρυναν τον κρατικό προϋπολογισμό και δε θα σέβεται τον αυτοδιοίκητο χαρακτήρα τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων καλεί όλους τους συναδέλφους να μετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στην κινητοποίηση στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αντίστασης στα κυβερνητικά σχέδια για διάλυση του Ταμείου μας. 

To ilialive.gr συμμετέχει όπως και στις προηγούμενες κινητοποιήσεις και σε αυτή, υποτηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...