Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ως "ανασφάλιστοι" αντιμετωπίζονται από τα δημόσια νοσοκομεία οι στρατιωτικοί!




Ως ανασφάλιστοι αντιμετωπίζονται από τα δημόσια νοσοκομεία οι στρατιωτικοί!

Η καταγγελία προέρχεται από τους στρατιωτικούς οι οποίοι εκπροσωπούνται από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον πρόεδρό της λοχαγό Ι.Τσιώλη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε ημερίδα με θέμα

"Τα προβλήματα των στρατιωτικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προτάσεις λύσεων και δράσεις”, οι στρατιωτικοί “έχουν πλέον Αντιμετώπιση «ανασφάλιστου» στα Δημόσια Νοσοκομεία καθώς εξαρτώμενα μέλη οικογενειών και στρατιωτικοί, καλούνται να καταβάλουν "εισιτήριο" στα εξωτερικά ιατρεία και να πληρώσουν με μετρητά τα νοσήλια τους, ενώ τα βιβλιάρια ασφάλισης δεν γίνονται αποδεκτά από τις οικονομικές υπηρεσίες δημόσιων νοσοκομείων”.

Επιπλέον τονίστηκε η “απουσία συμβεβλημένων ιατρών και φαρμακείων και Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου” και “‘έλλειψη ειδικοτήτων στο 411 ΓΣΝ και η αδυναμία του να καλύψει στο σύνολο τις ανάγκες των μονίμων στρατιωτικών και των στρατευσίμων (νεοσυλλέκτων) της Περιφέρειας”.

Όλα αυτά τα ωραία δείχνουν ότι κανείς δεν ασχολείται πραγματικά σοβαρά με μια σειρά ζητημάτων που θα έπρεπε να είναι λυμένα, ειδικά τώρα την εποχή των άγριων ,άκριτων και απάνθρωπων περικοπών στις οποίες έχουν υποβάλει και τους στρατιωτικούς.

Είναι τα περίφημα μέτρα που θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί ώστε να ανακουφίσουν κάπως τη καθημερινότητα των στρατιωτικών.

Κι όμως δεν έχουν κάνει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...