Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ηλεία: Κλοπές και "κλοπάρες" στο νομό


diarriktesΚοσμήματα, μετρητά, μετασχηματιστές μέχρι και ολοκαίνουργια ελαστικά κλέβουν στην Ηλεία. Τα περιστατικά των τελευταίων ημερών δείχνουν την ύπαρξη ομάδων που δρουν στην περιοχή
και καλό είναι οι πολίτες να είναι πιο προσεκτικοί και να μην φτάνουν να ξεχνούν τις πόρτες των σπιτιών ξεκλείδωτες…

Από το παράθυρο του ισογείου μπήκαν οι κλέφτες σε σπίτι στο Λάνθι Ηλείας και πέρασαν και στο διαμέρισμα το πρώτου ορόφου, αφαιρώντας κοσμήματα και μετρητά. Οι δράστες μπήκαν στο πρώτο διαμέρισμα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ. Όμως δεν αρκέστηκαν στα όσα βρήκαν στο συγκεκριμένο σπίτι και ανέβηκαν και στον πρώτο όροφο σε άλλο διαμέρισμα. Από εκεί έκλεψαν κοσμήματα και ψηφιακές συσκευές αξίας 8.000 ευρώ.

Χρυσαφικά κάθε αξίας έχουν μπει στο μάτι διαρρηκτών στην περιοχή πέριξ του Πύργου. Στο Κορακοχώρι η λεία των δραστών έφτασε τις 2500 ευρώ σε διάφορα κοσμήματα, ενώ σε άλλο περιστατικό στην περιοχή των Γρανιτσεΐκων η λεία επίσης έφτασε τις 2500 ευρώ.

Στην περιοχή της Μέλισσας Λεχαινών, σημειώθηκε νέο κρούσμα με κλοπή μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα πριν τέσσερις ημέρες άγνωστοι κατάφεραν να πετάξουν μετασχηματιστή στο έδαφος και να αφαιρέσουν το περιεχόμενο του από τα χάλκινα καλώδια του πυρήνα του. Η αξία του φτάνει τις 5.000 ευρώ.

Τέλος θύμα κλοπής έπεσε ο ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ στον Πύργο τις προηγούμενες ημέρες. Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό ελαστικών όπου η αξία τους έφτασε τις 4.000 ευρώ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...