Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Βασιλικό Μεσσηνίας: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο 19χρονη από τον Πύργο - Έκκληση για αίμα SOS!!!


troxaio
φωτό: eleftheriaonline.gr
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καλαμάτας μια 19χρονη κοπέλα από τον Πύργο. Η νεαρή τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη στις 4,30
το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Τσακώνας – Καλού Νερού στο ύψος του Βασιλικού.


Από την σφοδρή σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο μάρκας Smart  κόπηκε στην μέση  και το άλλο μάρκας Audi  μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα ανάμεσά τους και η 19χρονη από την Πύργο.

Έκκληση για αίμα

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από την οικογένεια της 19χρονης Μαρίας Αχιλλέα Χριστόπουλου, η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή και απευθύνουν έκκληση προς τους συμπολίτες μας για να προσφέρουν αίμα της ομάδας (0-) .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Σταθμό Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Πύργου που έχει ενημερωθεί για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα μπορούν να μεταβούν κατά τόπους στους σταθμούς ή τα τμήματα αιμοδοσίας των νοσοκομείων και να προσφέρουν αίμα (0 -)
με τα εξής στοιχεία λήπτη:

Μαρία Χριστοπούλου του Αχιλλέα

Τμήμα: Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...