Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν αγροτικές καλλιέργειες, κτήρια, επιχειρήσεις και αγροικίες



Καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν αγροτικές καλλιέργειες, κτήρια, επιχειρήσεις και αγροικίεςΤις ζημιές που άφησε πίσω της η καταιγίδα που ξέσπασε προχθές, σε περιοχές του δήμου Πύργου, καταγράφει το τμήμα πολιτικής προστασίας του δήμου, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία.


Καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν αγροτικές καλλιέργειες, κτήρια, επιχειρήσεις και αγροικίεςΌπως δήλωσε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» σε σχετικό ρεπορτάζ ο δήμαρχος της πόλης, Μάκης Παρασκευόπουλος, η δημοτική αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να καταγραφούν άμεσα όλες οι ζημιές που υπέστησαν, κτήρια, αγροτικές καλλιέργειες, αγροικίες και επιχειρήσεις έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να καταφέρουν να λάβουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και τις αποζημιώσεις τους. Επίσης ο κ. Παρασκευόπουλος επεσήμανε πως θα πρέπει και η πολιτεία από την πλευρά της να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον και να μην παραμείνει αδρανής απέναντι στην καταστροφή που σημειώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε περιοχές του δήμου Πύργου.

Πάντως, μέχρι χθες, η διαδικασία της καταγραφής των ζημιών συνεχιζόταν κανονικά από το τμήμα πολιτικής προστασίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ζημιές που άφησε πίσω της η καταιγίδα και που μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί από τον δήμο του Πύργου, είναι αρκετές. Να σημειωθεί πως η Αλφειούσα, τα Λαστέικα και το Κατάκολο ήταν οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από την προχθεσινή κακοκαιρία.

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...