Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Καραμπόλα με νταλίκα και δύο ΙΧ στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας


troxaio1Λίγο έλλειψε να συμβούν τα χειρότερα σε καραμπόλα τριών οχημάτων που συνέβη λίγο μετά τις εφτά το απόγευμα της Τρίτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο τμήμα ανάμεσα
troxaio2troxaio3troxaio4στο Αγρίδι και το Ανεμοχώρι. Ενεπλάκησαν μια νταλίκα, ένα επιβατηγό ΙΧ και ένα ΙΧ φορτηγό (αγροτικό), με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τελευταίων οχημάτων τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο οδηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπορντό ΙΧ μάρκας Alfa Romeo 156, είχε κατεύθυνση προς Πύργο, όταν επιχειρώντας προσπέραση εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα ΙΧ φορτηγάκι μάρκας TOYOTA. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με το εμπρόσθιο μέρος της νταλίκας που είχε και αυτή κατεύθυνση προς Πύργο.

Το φορτηγάκι σύρθηκε για αρκετά μέτρα πάνω στην προστατευτική μπάρα της οδού και κατέληξε στο πρανές, όπως στο πρανές κατέληξε και το ΙΧ επιβατηγό. Οι δύο οδηγοί φέρεται να υπέστησαν μικροτραυματισμούς και μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής από τον Πύργο και την Κρέστενα και περιπολικά της Τροχαίας Πύργου και του Α.Τ. Κρεστένων και για λίγη ώρα υπήρξε μποτιλιάρισμα στο σημείο έως ότου απομακρυνθεί η νταλίκα που ενεπλάκη στο τροχαίο και άλλη μια που ακολουθούσε.

Πρώτη ανάρτηση 19:05 18/12
Τελευταία ενημέρωση 21:14 18/12
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...