Η Original καλεί στα Σπάτα την "ομάδα Νικολαΐδη"


 Η συνάντηση των μελών της Original που κάνουν κατάληψη στα Σπάτα με τους Γιώργο Κιντή και Σταύρο Αδαμίδη ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει κάτι αξιόλογο για το μέλλον της ΑΕΚ. Πλέον ο σύνδεσμος καλεί όλους τους μετόχους της "ομάδας Νικολαϊδη" να δώσουν το "παρών" σε μία συνάντηση

 Αδαμίδης και Κιντής πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ μετά από "πρόσκληση" των οπαδών, που κάνουν κατάληψη σε αυτό και συζήτησαν μαζί τους για διάφορα θέματα τα οποία οδήγησαν την ομάδα στην υπάρχουσα κατάσταση.

Ο Αδαμίδης που έφυγε πρώτος, προσπάθησε να δώσει κάποιες απαντήσεις αναφορικά με όσα έχουν να κάνουν με την περίοδο της θητείας του ως πρόεδρος (άρθρο 44, ΙΚΑ, περίπτωση Τζεμπούρ κ.α.). Αυτές όμως δεν έπεισαν τους οργανωμένους και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έλειψε και η ένταση, χωρίς ωστόσο να παρεκτραπεί η κατάσταση.

Ο Κιντής από την πλευρά του έδωσε στοιχεία για την περίοδο 2004-2009 και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε κάποιες υποθέσεις, όπως αυτή της Empire.

Στόχος της Original πλέον είναι να μαζευτούν στα Σπάτα την Παρασκευή όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ από το τιμ που το 2004 ανέλαβε την ομάδα με επικεφαλής τον Ντέμη Νικολαΐδη, να συζητήσουν και να βρουν όλοι μαζί λύση.
newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ