Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Θρήνος στο Καρδιακαύτι για τον θάνατο του 23χρονου Αριστείδη Αλεξανδρόπουλου...


Ηλεία: Θρήνος στο Καρδιακαύτι για τον θάνατο του 23χρονου Αριστείδη Αλεξανδρόπουλου...
Βυθισμένο στο πένθος είναι το χωριό Καρδιακαύτι του δήμου Πηνειού εξαιτίας του πρόωρου «χαμού» του 23χρονου Αριστείδη Αλεξανδρόπουλου σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα.


Ήταν στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 23χρονος βρέθηκε να οδηγεί τη μοτοσικλέτα του στην οδό Χαμοστέρνας, επιστρέφοντας στο σπίτι του. Ξαφνικά, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν μέχρι σήμερα (21/1) το μεσημέρι οι οικείοι του από τις Αστυνομικές Αρχές που επελήφθησαν του δυστυχήματος, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο του απέκοψε την πορεία.
Η μοτοσικλέτα του 23χρονου Αρίστου, όπως τον φώναζαν οι φίλοι του, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις μεταλλικές προστατευτικές μπάρες του δρόμου.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με συνέπεια ο 23χρονος να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τη στιγμή που, σύμφωνα με πληροφορίες, το ασθενοφόρο είχε φτάσει στο σημείο.

Ο 23χρονος διακομίστηκε στο κοντινότερο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το δυσάρεστο μαντάτο διαδόθηκε αμέσως στο χωριό του πρόωρα χαμένου Αρίστου, το Καρδιακαύτι, παγώνοντας την τοπική κοινωνία.



Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει την Τρίτη στο Καρδιακαύτι.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...