Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Παρελθόν απ'τον Παναθηναϊκό ο Λέτο - Άδειασε θέση για Καζιγιάμα

Ο Σεμπάστιαν Λέτο υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό αδειάζοντας θέση ξένου και έτσι ο Ιάπωνας Καζιγιάμα έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Αργεντινός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος του διαζυγίου με τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τους διοικούντες και έστω με καθυστέρηση λίγων ημερών υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Καζιγιάμα μπορεί να αγωνιστεί στα επόμενα ματς του τριφυλλιού και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ευχόμαστε στον Σέμπα την ταχύτερη δυνατή επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και την πλήρη αποκατάσταση του σοβαρότατου προβλήματος τραυματισμού που κόστισε τόσο πολύ στον ίδιο αλλά και στην ομάδα. Το ταλέντο του, η προσφορά του στην ομάδα, το πάθος του, το δέσιμό του με τους φιλάθλους, αλλά και η σφραγίδα του στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στα χρόνια που τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι του έχουν εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας αλλά και στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...