Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Βρανά Ηλείας: Ράγισε καρδιές χθες στο "Πάμε Πακέτο" η επανένωση πολυμελούς οικογένειας ύστερα απο 50 χρόνια!(VIDEO)


Βρανά Ηλείας: Ράγισε καρδιές χθες στο \"Πάμε Πακέτο\" η επανένωση πολυμελούς οικογένειας ύστερα απο 50 χρόνια!(VIDEO)Για πρώτη φορά ύστερα από σχεδόν 50 χρόνια ενώθηκε μια πολυμελής οικογένεια από το Βρανά της Ηλείας χθες στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου , Πάμε Πακέτο.


Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εκπομπή ξετυλίχτηκε το δράμα της πολυμελούς οικογένειας, το οποίο ξεκίνησε σχεδόν πενήντα χρόνια πριν, όταν ο πατέρας της οικογένειας έχασε τη ζωή του από χτύπημα κεραυνού. Το απροσδόκητο γεγονός άφησε τη νεαρή τότε μητέρα μόνη της με έξι μικρά παιδιά. Οι συγχωριανοί με εράνους κατάφεραν τον πρώτο χρόνο να βοηθήσουν κάπως την οικογένεια, η οποία όμως αντιμετώπισε σύντομα πρόβλημα επιβίωσης.

Η άτυχη μητέρα παρά τη σκληρή δουλειά, συνειδητοποίησε ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία και αναγκάστηκε να πάρει σκληρές αποφάσεις. Έτσι, κάποια τα άφησε σε ορφανοτροφείο, άλλα τα έστειλε για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε σπίτια ενώ για τα δύο μικρότερα επέλεξε τη λύση της υιοθεσίας. Όμως, πάντα αγωνιζόταν για να μπορέσει να ενώσει την οικογένειά της. Εργαζόταν ατέλειωτες ώρες και σιγά - σιγά τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της επέστρεψαν κοντά της. Ωστόσο, για τις δύο υιοθετημένες της κόρες τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα.

Με πολλούς κόπους η οικογένεια απέκτησε κάποια επαφή και με τις δύο αυτές κόρες, οι οποίες επίσης πέρασαν πολύ δύσκολα χρόνια στα ξένα χέρια. Όμως, δεν είχε καταφέρει μέχρι χθες ακόμα να ενωθεί. Οι δύο υιοθετημένες κόρες, για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής έζησαν αυτό που λαχταρούσαν σε όλη τους τη ζωή. Να συναντηθούν μεταξύ τους.

Η  μητέρα τελικά μέσω της εκπομπής κατάφερε  να ενώσει και τα έξι παιδιά της, προκαλώντας τη συγκίνηση στους τηλεθεατές με την αξιοπρέπεια που βίωνε τον πόνο της και την ευτυχή κατάληξη.

patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...