Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Βελτιώθηκε ο καιρός - Δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον έως το τέλος της νέας εβδομάδας


xorisvroxesΜετά από δύο εβδομάδες με αλλεπάλληλες κακοκαιρίες, από σήμερα Δευτέρα και τουλάχιστον έως το τέλος της νέας εβδομάδας ο καιρός θα κυλήσει, χωρίς βροχές, με αρκετή ηλιοφάνεια
και την θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, η οποία το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα ανέλθει σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα (17-18οC).

Πάντως, τη νύχτα και νωρίς το πρωί, λόγω ξαστεριάς και νηνεμίας (συνθήκες ευνοϊκές για θερμοκρασιακή αναστροφή) θα επικρατεί αρκετό κρύο, με τοπικά ασθενή παγετό. Επίσης, τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα πιο εσωτερικά της Ηλείας θα είναι τοπικά περιορισμένη

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Δευτέρα 28/1 θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 13 με 14 στα πεδινά, 7 με 8 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Την Τρίτη 29/1, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, χωρίς όμως να φαίνονται ικανές να δώσουν κάποιο φαινόμενο. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 5 με 6 στα πεδινά, τοπικά +1 με +2 και κυρίως στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 11 με 12 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.

Την Τετάρτη 30/1, θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 3 με 4 στα πεδινά, τοπικά μηδέν με +1 και κυρίως στα ορεινά, το μεσημέρι στους 14 με 15 στα πεδινά, 10 με 11 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Πέμπτη 31/1, ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία σε άνοδο, το πρωί 4 με 5 στα πεδινά, τοπικά +1 με +2 και κυρίως στα ορεινά, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 12 με 13 στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στους 16 με 17, άνεμοι γενικά ασθενείς.

Καμία μεταβολή στον καιρό δεν διαφαίνεται έως το Σαββατοκύριακο 2-3/2.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές και έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...