Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μακρίσια Κρεστένων: 42χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του δια του απαγχονισμού


autoktonia2aaΑπαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στα Μακρίσια βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής ένας 42χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στο χωριό, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.
Ο 42χρονος
είχε επιλέξει να δώσει τέλος στη ζωή του δένοντας ένα σχοινί σε τσιμεντένιο δοκάρι στο εσωτερικό της οικίας του που βρίσκεται στον επάνω όροφο από το σπίτι που μένει ο αδερφός του. Σύμφωνα με πληροφορίες τον εντόπισε νεκρό ένας φίλος του που ειδοποίησε τους συγγενείς του και τις Αρχές.

Ο 42χρονος τα τελευταία χρόνια είχε πουλήσει το αυτοκίνητο δημοσίας χρήσης με το οποίο εργαζόταν στο χώρο των μεταφορών και διατηρούσε καφενείο στο χωριό του. Ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που ζούσε σε άλλη πόλη μακριά από τα Μακρίσια. Τα όσα τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, φέρονται να περιγράφονται στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πίσω του και το οποίο οι Αρχές πήραν για να εξετάσουν προσεκτικά το περιεχόμενό του.

Ο 42χρονος αυτόχειρας σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους του χωριού, φέρεται να είχε προειδοποιήσει για το τέλος που σκόπευε να βάλει στη ζωή του, αλλά όλοι πίστευαν ότι ήταν ένα αστείο, μια κουβέντα που δεν θα έβαζε ποτέ σοβαρά ως σκέψη στο νου του, μια φράση αγανάκτησης. Στο τέλος τους διέψευσε όλους κάνοντας πράξη αυτό που ψέλλιζε σε διάφορες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν.

Πρώτη ανάρτηση: 21:39 15/02
Τελευταία ενημέρωση: 07:47 16/02
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...