Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Πύργος: Η μαθήτρια με τα σπιτικά κουλουράκια "λύγισε" την Ελλάδα


Συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην ομογένεια σκόρπισε η ιστορία με τη μικρή μαθήτρια που πέρασε το κατώφλι της Πρωινής για να πουλήσει σπιτικά κουλουράκια
με σκοπό να βοηθήσει την οικογένειά της. Η μικρή γλυκύτατη μαθήτρια κατάφερε όχι μόνο να συγκινήσει το προσωπικό της εφημερίδας αλλά μέσω και των ενημερωτικών πόρταλ eproini.gr και ilialive.gr όπου έγινε γνωστή η ιστορία της, να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα της κοινής γνώμης.

Η αξιοπρέπεια, η περηφάνια, η αθωότητα, το θάρρος και η αποφασιστικότητα αυτού του κοριτσιού να προσφέρει σε καιρούς κρίσης στην οικογένειά του, όντας ακόμα μαθήτρια του δημοτικού, γέμισε με έντονα συναισθήματα όλους όσοι έγιναν κοινωνοί αυτής της είδησης.
Από το πρωί της Πέμπτης δεν σταμάτησε να χτυπά το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας και το τηλέφωνο του συντάκτη Γιάννη Σπυρούνη, από συναδέλφους δημοσιογράφους, εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς και πόρταλ για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

Αλλά και συγκινημένοι πολίτες που θέλησαν να βοηθήσουν κάλεσαν έτοιμοι να προσφέρουν ότι μπορούν ώστε το χαμόγελο που εμείς είδαμε στο πρόσωπο της μικρής μαθήτριας όχι μόνο να παραμείνει αλλά να περάσει και στα πρόσωπα όλης της οικογένειας.

Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας, ώστε η οικογένεια που φέρεται να έχει ανάγκη να βρει τα στηρίγματα εκείνα, ώστε και το παιδί να βιώσει την αθωότητα της παιδικής ηλικίας όπως πρέπει και όχι να νοιώσει την ενηλικίωση να έρχεται πριν την ώρα της βιώνοντας την βαρβαρότητα της οικονομικής κρίσης.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...