Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Πίσω από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βάρδας οι Πυρήνες της Φωτιάς;



Πίσω από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βάρδας οι Πυρήνες της Φωτιάς;Το σενάριο να κρύβονται οι Πυρήνες της Φωτιάς πίσω από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ της Βάρδας, εξετάζουν οι αξιωματούχοι της Αντιτρομοκρατικής. (σχετικό ρεπορτάζ)




Βασικός επιχειρησιακός κορμός σε αυτή τη ληστεία ήταν πέντε ένοπλοι. Φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, ήταν οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Από το υποκατάστημα απέσπασαν 150.000 ευρώ και κατά τη διάρκεια της ληστείας η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Εντύπωση από τότε είχε προκαλέσει η βίαιη αντίδραση των δραστών απέναντι στους αστυνομικούς. «Γάζωσαν», χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, το αστυνομικό τμήμα και πυροβόλησαν τα λάστιχα του περιπολικού.


Στη θέα ενός αστυνομικού, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να βρίζουν χυδαία και να απειλούν. Οι δράστες διέφυγαν με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή της Μανωλάδας, αφού προηγουμένως το πυρπόλησαν. Και αυτή η ληστεία εξετάζεται καρέ καρέ από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη σύγκριση στοιχείων.


Πηγή: ta nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...