Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Hλεία: Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στα Καβάσιλα!


Hλεία: Επιτυχημένη η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία στα Καβάσιλα!Από όλους τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής «αγκαλιάστηκε» η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε την Κυριακή η Τοπική Κοινότητα Καβάσιλα στο ανακαινισμένο κτήριο του παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, με τη συνδρομή της ιατρού Κωνσταντίνας Πανέτα και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου του Πύργου.


Από νωρίς το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτοι εθελοντές αιμοδότες ενώ μέχρι αργά το μεσημέρι, όσο διήρκεσε η αιμοδοσία, ο αριθμός των εθελοντών είχε πολλαπλασιαστεί, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη «δίψα» των κατοίκων και των φορέων της περιοχής για προσφορά!


Παρών σε ολόκληρη την εθελοντική αιμοδοσία, αλλά και ένας από τους πρώτους εθελοντές, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καβάσιλα κ. Διονύσιος Ζορμπάνος δήλωσε στο patrisnews:


«Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του Καβάσιλα αλλά και της ευρύτερης περιοχής που συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη εθελοντική μας αιμοδοσία. Το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και η συμμετοχή τους είναι σίγουρο ότι εξασφαλίζει και την συνέχιση της προσπάθειας. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω επίσης και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Πύργου για τη συνδρομή του».



Στάθης Πουλιάσης
Stathispatris@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...