Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κατάκολο: Ζευγάρι Βούλγαρων με το ενός έτους αγοράκι τους βρήκαν καταφύγιο στον οικίσκο αντλιοστασίου!



Κατάκολο: Ζευγάρι Βούλγαρων με το ενός έτους αγοράκι τους βρήκαν καταφύγιο στον οικίσκο αντλιοστασίου!  Άφησαν την χώρα τους για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον ωστόσο ο κρίση που χτύπησε την χώρα μας τους έβγαλε στον δρόμο. Στην αναζήτηση στέγης χωρίς χρήματα και με εκ περιτροπής μεροκάματα σε αγροτικές καλλιέργειες ένα ζευγάρι Βούλγαρων με το ενός έτους αγοράκι τους  βρήκε καταφύγιο στον οικίσκο του αντλιοστασίου του ΓΟΕΒ Πηνειού- Αλφειού στο Καβούρι.



Το αίτημα που έκαναν στην διοίκηση του οργανισμού και τον πρόεδρο Αναστάσιο Αλτάνη βρήκε ανταπόκριση: « Είναι πολύ δυσάρεστο να βλέπεις την οικογένεια με το μικρό παιδάκι τους στον δρόμο κυριολεκτικά. Αυτό που κάναμε να τους παραχωρήσουμε τον οικίσκο του αντλιοστασίου στο Καβούρι ήταν το ελάχιστο.»  Το ζευγάρι Βούλγαρων  βρήκαν ζεστασιά για τους ίδιους και το παιδί τους και αυτό τους κάνει να συνεχίσουν παρά τις αντιξοότητες την ανηφόρα της ζωής τους?
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...