Γαστούνη: Αιματηρή ληστεία σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ - Τον τραυμάτισαν με το κοντάκι του όπλου


listeia2Θύμα ληστών έπεσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην περιοχή της Γαστούνης, λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ
του Σαββάτου. Οι δύο δράστες του επιτέθηκαν με όπλο πιθανότατα καραμπίνα και τον χτύπησαν προκειμένου να του αποσπάσουν τα χρήματα που είχε μαζί του και αποτελούσαν τις εισπράξεις της ημέρας από το πρακτορείο.


Οι δράστες του έστησαν καρτέρι - προφανώς γνωρίζοντας τις κινήσεις που έκανε κάθε μέρα μετά τη δουλειά - και τον περίμεναν έξω από το σπίτι του, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, που βρίσκεται στις παρυφές της Γαστούνης.

Οι δύο ληστές φορούσαν κουκούλα και φαίνεται να πυροβόλησαν πρώτα για εκφοβισμό στον αέρα. Στη συνέχεια χτύπησαν πίσω στο κεφάλι το θύμα, ενώ του έσπασαν και το χέρι, όταν αυτός αντιστάθηκε.

Με βάση τις ίδιες πηγές οι δράστες απέσπασαν κάποιο ποσό από το θύμα τους. Άμεσα έγινε αντιληπτό το γεγονός και κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας στην περιοχή που αναζητούν τους δράστες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου. Η κατάστασή του δεν εκτιμάται σοβαρή. Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ