Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΟΙ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΕΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ {{ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ }}











Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια των  Νιχωριτών αθλητών την περασμένη Κυριακή στο Ξυλόκαστρο στα πλαίσια του 4ο OPEN CHAMPIONSHIP πολεμικών τεχνών και με τους αθλητές ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ 
ΚΑΙ 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ 
να κατακτούν από 2 ασημένια μετάλλια, σειρά παίρνουν οι δύο Νιχωρίτισες νεανίδες
πια
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ Κ. ΜΑΡΙΑ και 
ΣΤΡΙΓΑ Ι.ΒΑΣΙΛΙΚΗ  όπου το Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Φλεβάρη 2013 ρίχνονται στην μάχη των αγώνων ,της διάκρισης και των μεταλλίων .
Αυτά τα δύο κορίτσια μας έχουν συνηθίσει στις διακρίσεις και δεν σταματούν ποτέ να κάνουν το ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΣ υπερήφανο και γενικότερα τον Νομό Ηλείας .
Ας θυμηθούμε τις πιο σημαντικές διακρίσεις τους στα τελευταία χρόνια .
Ως μεγαλύτερη κατά 1 χρόνο θα αναφέρουμε την 
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWONDO  
2010 ΞΑΝΘΗ =ΧΑΛΚΙΝΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ
2011 ΛΕΩΝΙΔΙΟ =ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (φωτό)






ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 
ΠΕΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWONDO  
2010 ΞΑΝΘΗ =ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ  ωτό)
2012 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  :ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 


Οι νεάνιδες λοιπόν ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ αναχωρούν για την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
την Παρασκευή 22/2/13 και το Σαββατοκύριακο ρίχνονται στην μάχη των μεταλλίων αντιμετωπίζοντας δυνατές αντιπάλους μιας και η κατηγορία των νεανίδων δεν είναι καθόλου εύκολη .
Υπό τις οδηγίες του δασκάλου  και ομοσπονδιακού προπονητή 
  Κου Σπύρου Παπαδημητρίου 
εδώ και καιρό έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία και μέσω της σκληρής προπόνησης  , οι νεαρές μας πρωταθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στο αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Δήμου Συκεών Θεσσαλονίκης να εντυπώσιάσουν με την επίδωσή τους να διακριθούν και να φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα , την κατάκτηση των μεταλλίων .
Να ενημερώσουμε ότι η  κατάκτηση χρυσού μεταλλίου σε αυτούς τους αγώνες δεν θα είναι μια απλά  επιτυχία αλλά θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWONDO και εφόσον κάποια αθλήτρια διακριθεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανάμεσα στις πρώτες των χρυσών μεταλλίων ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ή μετέπειτα βγει στην πρώτη εξάδα του παγκοσμίου , μπαίνουν σε σχολές των ΑΕΙ της αρεσκείας τους και μάλιστα ως ξεχωριστή κατηγορία.
Φυσικά υπάρχει και το άλλο κίνητρο που μέχρι τώρα οι δύο ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΕΣ αθλήτριες το έχουν καταφέρει 
Η μεν ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ με το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ που κατέκτησε στο Λεωνίδιο  αυτομάτως πήρε το 10% (πριμ ) που θα το χρησιμοποιήσει στις πανελλήνιες εξετάσεις ως επιπλέον βαθμολογία και 
το ίδιο συμβαίνει με την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ η οποία με την κατάκτηση  του ΧΑΛΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ έχει το 7% και τώρα έχει έναν λόγο παραπάνω να προσπαθήσει να κατακτήσει ΑΡΓΥΡΟ Ή ΧΡΥΣΟ έτσι ώστε να ανεβάσει   την βαθμολογία της σε 8% ή  10 %.
Για αυτά τα πριμ διαβάστε εδώ  ....ΨΗΦΙΣΤΙΚΑΝ τα προνόμια των αθλητών
Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιείται αυτήν την ώρα ..Αύριο έχει ξεκούραση και την Παρασκευή ξεκινάει το ταξείδι ...Ένα ταξείδι σταθμό της προσπάθειας των αθλητριών με καταγωγή από το ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΣ ....!!!!!
ΜΑΡΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ..
Να κανετε αυτό που εσείς ξέρετε πάντα ...τους ΓΟΝΕΙΣ χαρούμενους και ευτυχισμένους ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ 
Υ  Π  Ε  Ρ  Η  Φ  Α  Ν  Ο   !!!!!!!!!!!!!!!   
  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...