Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Νεκρός 67χρονος σε πλαγιομετωπική στο Αγρίδι (photos & video)


troxaio_agridi10.JPGΜια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε στους δρόμους της Ηλείας, όταν μετά από τροχαίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 67χρονος Κωνσταντίνος Δρουβιώτης του Χρήστου. Το δυστύχημα
troxaio_agridi1.JPG
troxaio_agridi2.JPG
troxaio_agridi3.JPG
troxaio_agridi4.JPGσυνέβη στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος του Αγριδίου, αλλά οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 67χρονος να έφυγε από τη ζωή λόγω πάθησης που τον ταλαιπωρούσε και μπορούσε να του προκαλέσει ανακοπή, λίγες στιγμές πιο πριν.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα γκρι Mazda 121, φαίνεται πως εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα γκρι Seat Ibiza που οδηγούσε ένας 38χρονος και επέβαινε ένας 45χρονος. Τι και αν σύμφωνα με μαρτυρίες ο 38χρονος «κόλλησε» το χέρι του στην κόρνα. Τίποτα δεν μπορούσε να αποτρέψει τη σφοδρή σύγκρουση απ την οποία ο τροχός και το εμπρόσθιο σύστημα του Seat αποκόπηκαν. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο άντρες έφυγε στο πρανές της οδού και ντελαπάρισε. Το αυτοκίνητο με τον 67χρονο συνέχισε την ξέφρενη πορεία του πάνω στο δρόμο έκανε τετ α κε και σταμάτησε μερικά μέτρα πιο πέρα.

Περίοικοι που άκουσα τον κρότο της σύγκρουσης έσπευσαν σε βοήθεια όπως και οι οδηγοί που ακολουθούσαν τα δύο αυτοκίνητα.

Ο 67χρονος με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανασύρθηκε αναίσθητος από το αυτοκίνητο και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι δύο άντρες που επέβαιναν στο Seat, προς στιγμήν εγκλωβίστηκαν αλλά στη συνέχεια κατάφεραν να βγουν από το όχημα ευτυχώς χωρίς να υποστούν το παραμικρό.

Ο 67χρονος καταγόταν από το Φλόκα, όμως διέμενε στον Πύργο και ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου,ενώ έχει διαταχθεί και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του 67χρονου που από τη σύγκρουση έφερε μόνο κάποια μικρά τραύματα στο πρόσωπο και ένα κάταγμα στο χέρι.

Πρώτη ανάρτηση: 18:41 17/03
Τελευταία ενημέρωση: 07:38 18/03
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...