Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αμαλιάδα: Νέα νυχτερινή ληστεία σε σπίτι – Χτύπησαν τον 83χρονο ιδιοκτήτη


pistoliaΘύμα ληστείας έπεσε ο 83χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων μέσα στο σπίτι του στην Αμαλιάδα, δίπλα από τον επαγγελματικό του χώρο, τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Σφαγίων και οι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία από το παράθυρο. Φορώντας κουκούλας και ο ένας κρατώντας πιστόλι, ακινητοποίησαν το ηλικιωμένο θύμα τους και τον χτύπησαν στο κεφάλι.

Στη συνέχεια οι δράστες κατάφεραν να πάρουν το ποσό των 200 ευρώ που είχε στην τσέπη του και ακόμα 1200 ευρώ που υπήρχαν σε συρτάρι ντουλάπας στο σπίτι. Οι δράστες ακόμα βρήκαν και πήραν δύο καραμπίνες που κατείχε νόμιμα το θύμα.

Μετά το περιστατικό ο 83χρονος κάλεσε σε βοήθεια την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...