Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Στηρίζει την «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη» η Pummaro


Έναν σημαντικό σύμμαχο στο δύσκολο έργο προσφοράς στον συνάνθρωπο βρήκε η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη στο πρόσωπο της διευθύντριας του εργοστασίου της PUMMARO Στέλλας Γεωργανά.

Μέλη του συλλόγου επισκέφθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής το εργοστάσιο της εταιρείας Unilever στη Γαστούνη, προκειμένου να παραλάβουν κιβώτια με συμπυκνωμένο πελτέ, τα οποία θα μοιραστούν το επόμενο διάστημα σε οικογένειες της περιοχής που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα επιβίωσης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κ.Γεωργανά συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης Γεώργιο Λαγκαδινό και του μετέφερε τη θέληση της ηγεσίας της εταιρείας να είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που έχουν στόχο την ανακούφιση όσων έχουν ανάγκη. Παράλληλα η κ.Γεωργανά δεν παρέλειψε να μιλήσει για την παρουσία της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης στην περιοχή, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις ενέργειες του προέδρου κ. Λαγκαδινού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισαν την οργάνωση και το έργο της, η εταιρεία και η διευθύντρια του Εργοστασίου Pummaro. Παράλληλα ο κ. Λαγκαδινός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα της εθελοντικής εργασίας, απευθύνοντας κάλεσμα μέσω του patrisnews.com σε όσους το επιθυμούν να συμμετάσχουν στον σύλλογο.
Α.Α. Σολωμός
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...