«Τέλος καλό, όλα καλά»

«Τέλος καλό, όλα καλά»Γιώργος Δώνης: Δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε

Ικανοποιημένος μόνο από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κι όχι από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, έμεινε ο Γιώργος Δώνης.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά», μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λιβαδειά. Φυσικά κράτησε την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, όσα είπε:



«Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες φάσεις. Πιθανόν να επηρέασε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εμείς ήμασταν, στο μεγαλύτερο μέρος, αρκετά παθητικοί. Δεν είχαμε την ζωντάνια που έπρεπε.

Δεν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, όπως συνήθως πράττουμε και δε δημιουργήσαμε τις φάσεις που συνήθως κάνουμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρέασαν τους παίκτες και κυρίως το μυαλό μας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που περάσαμε στα ημιτελικά. Τέλος καλό, όλα καλά».

Για την αλλαγή συστήματος:
«Μπορεί να έχουμε συνηθίσει, από την αρχή της προετοιμασίας, σε άλλο σύστημα, όμως επειδή αποφάσισα να παίξει σήμερα ο Πάμπλο βασικός, έβαλα δύο χαφ δίπλα του που έχουν τρεξίματα.

Όσο προχωράει η ομάδα, πρέπει να είναι προετοιμασμένη για διαφορετικά πράγματα. Έχουμε έναν βασικό σχεδιασμό, που μας πηγαίνει δημιουργικά, όμως μπορεί να παίξουμε σε ένα ματς μόνο για το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και γι’ αυτό αν χρειαστεί να το κάνουμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πλατανιά στα Χανιά: «Ο Καμαρά θα είναι πανέτοιμος μέχρι το Σάββατο, πέρα από τις συγκεκριμένες και γνωστές απουσίες για τον αγώνα των Χανιών (σ.σ.: οι τιμωρημένοι Κατσουράνης, Λόρενς κι ο Γκαρσία που θα ξεκουραστεί). Επίσης σε ό, τι αφορά στον Λίνο, του έκανε καλό που έπαιξε για 45΄ μόνο με τον Πανιώνιο. Σήμερα δεν είχε πολλά τρεξίματα και μέχρι το Σάββατο θα έχουμε μια πολύ δυνατή 11άδα, για ένα σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε για να τερματίσουμε 2οι στο πρωτάθλημα και να πάρουμε την πρωτιά στα πλέι οφ».

Πηγή: Sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ