Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πύργος: Προσεύχονται να λειτουργεί το ίντερνετ για τους «γράψουν» φάρμακα



Πύργος: Προσεύχονται να λειτουργεί το ίντερνετ για τους «γράψουν» φάρμακα
Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνουν δεκάδες ασθενείς από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου, για να γράψουν μερικά φάρμακα με το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης του ΕΟΠΥΥ, καθώς στο γραφείο της κοινότητας όπου ο συμβεβλημένος ιατρός κάθε Τρίτη συνταγογραφεί, δεν υπάρχει ίντερνετ (!) κάτι που έχει ως αποτέλεσμα οι ασθενείς να αναμένουν πολλές φορές από νωρίς το πρωί χωρίς να εξυπηρετούνται.


Οι ίδιοι οι ασθενείς, θεωρούν απαράδεκτο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο patrisnews να μη λειτουργεί το ίντερνετ στην περιοχή τους και ο γιατρός να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί ασύρματο δίκτυο, που κι εκείνο, πολλές φορές, δεν λειτουργεί.



Η απίστευτη ταλαιπωρία των σαράντα περίπου ασθενών, πολλοί από τους οποίους, αναμένουν από τις 6 το πρωί προκειμένου να εξυπηρετηθούν, δεν έχει προηγούμενο ενώ το παραπάνω φαινόμενο της έλλειψης ίντερνετ απασχολεί κι άλλες τοπικές κοινότητες όχι μόνο του δήμου Πύργου αλλά και άλλων, κυρίως ορεινών περιοχών της Ηλείας.
Εκείνο που ζητούν οι κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου αλλά και όσοι εξυπηρετούνται από την τοπική κοινότητα της περιοχής είναι να εγκατασταθεί το πολυπόθητο ίντερνετ το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα άμεσης συνταγογράφησης.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, παρόλο που η κοινότητα έχει υποβάλλει αίτημα στο δήμο του Πύργου για την τοποθέτηση ίντερνετ στην υπάρχουσα τηλεφωνική γραμμή αυτό δεν έχει γίνει από πέρυσι τον Μάρτιο, ενώ όπως αποκάλυψε στο patrisnews ήδη έχουν συγκεντρωθεί υπογραφές για την τοποθέτηση του ίντερνετ με τους ασθενείς να δηλώνουν πως θα πληρώσουν οι ίδιοι τα έξοδα για την λειτουργία της γραμμής ίντερνετ.
 patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...