Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Απόπειρα ομαδικής απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων - Τραυματίες από πυροβολισμό δύο φρουροι (νεότερο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα απόπειρα απόδρασης, μετά από εκείνη του Παναγιώτη Βλαστού, από τις φυλακές Τρικάλων με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ της εξωτερικής φρουράς και κάποιων αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών προσπαθώντας να διευκολύνουν κρατούμενους να δραπετεύσουν.
Από τους πυροβολισμούς φαίνεται πως έχουν τραυματιστεί δύο εξωτερικοί φρουροί. Ο ένας από τους δύο φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Με πιο ελαφρά τραύματα οδηγείται στο νοσοκομείο ο δεύτερος φρουρός.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων έχει σημάνει συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στις φυλακές, έξω από τις οποίες φέρεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να υπάρχει ένα όχημα με τέσσερις άγνωστους επιβάτες που πυροβολούν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τρέψουν σε φυγή τους αγνώστους και η καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν στο όχημα βρίσκονται και κρατούμενοι που κατάφεραν να βγουν από το χώρο των φυλακών. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες στην ταράτσα των φυλακών της Β' πτέρυγας βρίσκονται κρατούμενοι οι οποίοι ανταλλάσσουν πυρά με τους αστυνομικούς. Άγνωστο πώς βρέθηκαν όπλα στα χέρια τους.

Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...