Εγινε της...Βοσνίας – Συντριβή και τώρα μπαράζ για την Εθνική


Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Εθνική ομάδα στη Ζένιτσα καθώς γνώρισε την συντριβή με 3-1 από την Βοσνία και αποχαιρέτισε το όνειρο της απευθείας πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δείτε την βαθμολογία.

Το LIVE του αγώνα

Από το πρώτο λεπτό η Βοσνία προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πιέσει την ελληνική άμυνα. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Καρνέζης απομάκρυνε δύσκολα την κεφαλιά του Βράνιες και μετά από ένα διάστημα με αρκετά λάθη εκατέρωθεν, η Βοσνία κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τζέκο να παίρνει την κεφαλιά μετά το φάουλ του Μισίμοβιτς και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 29΄. Πριν προλάβει να συνέλθει η ελληνική ομάδα δέχθηκε και δεύτερο χτύπημα. Ο Τζαβέλλας ανέτρεψε τον Μουίτζα και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Καρνέζης απέκρουσε την εκτέλεση του Μισίμοβιτς αλλά η άμυνα αδράνησε και από τις κόντρες ο Ιμπίσεβιτς χρίστηκε σκόρερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και οι Βόσνιοι “τελείωσαν” το ματς με μία φάση-καρμπόν του πρώτου γκολ. Φάουλ ο Μισίμοβιτς, κεφαλιά ο Τζέκο και 3-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και αφού ο Καρνέζης αποσόβησε το 4-0 στο 88΄ήρθε ο Γκέκας στις καθυστερήσεις να εκμεταλλευτεί την ασίστ του Σαμαρά και να πετύχει το γκολ της τιμής για την ελληνική ομάδα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ελλάδα βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από την Βοσνία η οποία υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος προκρίνεται απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ. Οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι παίζουν μπαράζ για τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια από την Ευρώπη.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σούσιτς):
Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιτζα (84' Βρσάγεβιτς), Ζουκάνοβιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντούνιανιν (78' Ράχιμιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς (84' Στεβάνοβιτς), Τζέκο.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (46' Γκέκας), Αβ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης (57' Μανιάτης), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (73' Χριστοδουλόπουλος), Χολέμπας, Σαμαράς.

Η ΒΑΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (5 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Βοσνία 13 (+15)
2. Ελλάδα 10 (+2)
3. Σλοβακία 8 (+2)
4. Λιθουανία 5 (-3)
5. Λετονία 4 (-3)
6. Λίχτενσταϊν 1 (-13)

Οι επόμενοι αγώνες


7 Ιουνίου
Λιθουανία-Ελλάδα
Λετονία-Βοσνία
Λίχτενσταϊν-Σλοβακία

6 Σεπτεμβρίου
Λίχτενσταϊν-Ελλάδα
Βοσνία-Σλοβακία
Λετονία-Λιθουανία

10 Σεπτεμβρίου
Ελλάδα-Λετονία
Σλοβακία-Βοσνία
Λιθουανία-Λίχτενσταϊν

11 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Σλοβακία
Βοσνία-Λίχτενσταϊν
Λιθουανία-Λετονία

15 Οκτωβρίου
Ελλάδα-Λίχτενσταϊν
Λιθουανία-Βοσνία
Λετονία-Σλοβακία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ