Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συλλογή τροφίμων στο Λαογραφικό Μουσείο Λεχαινών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 













Δελτίο Τύπου




Πρόσκληση συμμετοχής προς όλους τους δημότες απευθύνει η Δημοτική Κοινότητα Λεχαινών  να στηρίξουν την πρωτοβουλία που ανέλαβε  και έχει ως αποδέκτες τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Στα πλαίσια της έμπρακτης υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας η οποία σε τακτικά χρονικά διαστήματα εκδηλώνεται, η Δ.Κ. Λεχαινών -και με αφορμή την έλευση των ημερών του Πάσχα-  καλεί το σύνολο των πολιτών να στηρίξουν τη νέα πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων τα οποία και θα διανεμηθούν στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η εκδήλωση της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε περιόδους σαν και αυτή κατά την οποία οι οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλά νοικοκυριά να ασφυκτιούν.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να παρασχεθεί ανακούφιση προς τους πολίτες συγκεντρώνονται  τρόφιμα στο Λαογραφικό Μουσείο των Λεχαινών.


Η κοινωνική πολιτική αποτελεί για το Δήμο σημαντικό κομμάτι και για το λόγο αυτό επενδύει με τα μέσα που διαθέτει στην έμπρακτη επίδειξη κοινωνικής υποστήριξης, με κοινωνούς τους δημότες.

Στα πλαίσια της παραπάνω πρωτοβουλίας θα συλλέγονται τρόφιμα στο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Λεχαινών από τις 6:30 μέχρι τις 7:30 το απόγευμα τις ακόλουθες ημέρες:

Τετάρτη 23 Απριλίου
Πέμπτη 24 Απριλίου
Παρασκευή 25 Απριλίου
Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου
Μ. Τρίτη 30 Απριλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...