«Σταμάτησε η ζωή μου,ήταν η κακιά η ώρα» είπε η οδηγός που παρέσυρε την τροχονόμο στην Κηφισίας

KHFISIA 1.jpg
BINTEO: «Σταμάτησε η ζωή μου,ήταν η κακιά η ώρα» είπε η οδηγός που παρέσυρε την τροχονόμο στην Κηφισίας
KHFHSIA 3.jpg
1920659.jpg

Σε κατάσταση σοκ είναι η 34χρονη οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε το πρωί στη λεωφόρο Κηφισίας μια 42χρονη τροχονόμο, μητέρα δύο παιδιών, την ώρα που έκανε τη δουλειά της.

«Δεν την είδα» είπε η οδηγός του μαύρου smart και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ στο σύζυγό της φέρεται να είπε πως «εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Ήταν κάτι πολύ τραγικό. Ήταν η κακιά η ώρα».
Η 34χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Η τραγωδία σημειώθηκε στις 08:10΄όταν η 42χρονη τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της Κηφισίας με την Αγίου Δημητρίου στο ύψος της πλατείας Πλατάνων.
Είχε διακόψει την κίνηση τόσο στο ρεύμα ανόδου, όσο και στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας επιτρέποντας την κίνηση σε όσους ήταν επί της Αγίου Δημητρίου.

Οι οδηγοί των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της Κηφισίας και οι δύο οδηγοί στις δύο από τις τρεις λωρίδες στην κάθοδο της λεωφόρου είχαν σταματήσει.
Τότε η 34χρονη οδηγός που κινούνταν στην κάθοδο έκανε ελιγμό, πέρασε δίπλα από τα σταματημένα αυτοκίνητα μπήκε στη διασταύρωση με την Αγίου Δημητρίου με αποτέλεσμα να χτυπήσει την άτυχη τροχονόμο.

 στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την τροχονόμο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά…
NEWSIT.GR 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ