Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ν. Μανωλάδα: Συνελήφθη λαθρέμπορος τσιγάρων που τα έκρυβε στο χώμα


tsigaraΣυνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου, στη Νέα Μανολάδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής
Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, δυο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 48 και 40 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πώλησης και κατοχής λαθραίων τσιγάρων.

Ειδικότερα στα πλαίσια ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν μετά από μικρή καταδίωξη και ενήργησαν ερευνά στο όχημα του 48χρονου όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τρία πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε και την αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών προέκυψε ότι ο 48χρονος είχε προμηθευτεί, λίγη ώρα πριν, τα λαθραία τσιγάρα από τον 40χρονο ομοεθνή του έναντι του χρηματικού ποσού του ενός ευρώ και τριάντα λεπτών το καθένα.

Σε έρευνα που ενεργήθηκε σε παράπηγμα του 40χρονου στη Νέα Μανολάδα  Ηλείας βρέθηκαν θαμμένα στο χώμα άλλα 274 πακέτα τσιγάρων τα οποία κατείχε για πώληση.

Κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκαν δεν έφερε την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλα παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Η Προανάκριση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...