Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

To... τρένο πέρασε και από την Κρήτη

To... τρένο πέρασε και από την ΚρήτηΟ Ολυμπιακός είχε ευχάριστο απόγευμα κόντρα στον Πλατανιά

Μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 4-0 στην έδρα του Πλατανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ, αν και παραταγμένοι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στο «τρίποντο».

Ο Αμπντούν άνοιξε τον δρόμο στο 20’ κι ο Ιμπαγάσα (πέρασε στο β’ ημίχρονο) δείχνοντας την κλάση του, έδωσε τις ασίστ στα τέρματα των Φουστέρ (62’) και Μήτρογλου (80’). Το τελικό διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος.

Με το σημερινό αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν το ρεκόρ του Παναθηναϊκού από την περίοδο 1963-64 όταν και τελείωσαν το πρωτάθλημα αήττητοι εκτός έδρας.

Στον αντίποδα, οι Κρητικοί χρειάζονται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές (με Βέροια και Λεβαδειακό) για να μην κινδυνέψουν.

Το ματς:


Ο Πλατανιάς μπήκε πιο ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο, με διάθεση να πιέσει τον Ολυμπιακό, που στο ξεκίνημα είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξή του. Σε αυτό το διάστημα που οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν να βρουν ρυθμό -λόγω και των αρκετών αλλαγών στο αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Μίτσελ-, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος, με τον Μέγιερι να μην δυσκολεύεται στην κεφαλιά του Ναζλίδη και σχεδόν άκοπα να κρατάει απαραβίαστη την εστία του.

Σε ένα ματς με «φτωχές» τελικές προσπάθειες κι αρκετά λάθη εκατέρωθεν. Από ένα τέτοιο του Αγκιλέρα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού. Από τα πόδια του Φετφατζίδη (κι αφού άφησε την μπάλα να περάσει ο Μασάντο) ο Αμπντούν βρήκε χώρο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί και με ένα άπιαστο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Μέγιερι πάνω στον Αναστασάκο, ωστόσο προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Μανωλά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση του Ολυμπιακού, με τους Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμου να περνούν στον αγωνιστικό χώρο και να «υπογράφουν» -μαζί με τον Μήτρογλου- μια ευρεία επικράτησε επί του Πλατανιά. Ο Ιμπαγάσα έδειξε την κλάση του και με δυο ασίστ σε Φουστέρ και Μήτρογλου, που τελείωσαν υποδειγματικά τις φάσεις μέσα από την περιοχή διεύρυνε στο 3-0 το προβάδισμά του. Για να έρθει ο Βλαχοδήμος στις καθυστερήσεις να προσθέσει κι αυτός τ’ όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70’ Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70’ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Τζάνης, Τσίντι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57’ Ιμπαγάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57’ Φουστέρ), Αμπντούν (73’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Τζεμπούρ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...