Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Με εκπλήξεις στον τελικό ο Ολυμπιακός - Μέσα Αβραάμ, Πίνο


Ο Μίτσελ επέλεξε να πάρει μαζί του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε συντηρητικό πρόγραμμα και στην τελευταία προπόνηση ενόψει του τελικού του κυπέλλου αλλά και τον Πίνο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και με τον Μίτσελ να κάνει αρκετές εκπλήξεις στην επιλογή της αποστολής.

Ο Ισπανός αποφάσισε να πάρει μαζί του και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αλλά και τον Πίνο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα.

Αντίθετα έμειναν εκτός τρεις παίκτες που ήταν βασικοί στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Παπάζογλου, Γκρέκο και Βλαχοδήμο.

Οι επιλογές του Μίτσελ: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...