Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ηλεία: Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης της ληστείας στο Σκουροχώρι


sillipsiΣυνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, βάση εντάλματος σύλληψης της κα. Ανακρίτριας Ηλείας, ένας αλλοδαπός υπήκοος
Αλβανίας, ηλικίας 20 ετών ο οποίος αναζητούνταν για την συμμετοχή του στην από 7-5-2013 ληστεία στο Σκουροχώρι Ηλείας.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί την προηγούμενη Τρίτη δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, οπλοχρησία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη διαμονή στη Χώρα.

Αναλυτικότερα οι τρεις δράστες, δύο εκ των οποίων φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν σε οικία 64χρονου όπου διέμενε με την 53χρονη σύζυγό του.

Οι δράστες αφού απομόνωσαν το ζευγάρι σε διαφορετικά δωμάτια με την απειλή μίας συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος, δέσμευσαν τον 64χρονο και ασκώντας του σωματική βία, αφαίρεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μία τηλεόραση, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου παρέμεινε για νοσηλεία.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...