Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τελευταία ευκαιρία…για τον Αστέρα


Η αποστολή των Αρκάδων κόντρα στον ΠΑΣ

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, είναι η τελευταία του Αστέρα Τρίπολης για να πετύχει κάτι καλύτερο από την τελευταία θέση.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του, δεν έχουν κάνει καλές εμφανίσεις στο μίνι-πρωτάθλημα και το ζητούμενο είναι το τρίποντο, για να αποφύγει η ομάδα την τελευταία θέση. Σε τέτοια περίπτωση θα είναι καταστροφικό για την ομάδα της Τρίπολης, αφού ήδη είναι στα γήπεδα σχεδόν ένα χρόνο, ενώ θα πρέπει να ξεκινήσει από νωρίς προετοιμασία.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αποτελούν την αποστολή της ομάδας είναι οι εξής: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Ρούσσης, Ουσέρο, Σέττι, Αναστασόπουλος, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.

Συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Γεωργακόπουλος, Λένσε, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Φούλοπ, Κοντοές, Αλβάρες.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...