“Κόκκινο” της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό, ΠΑΣ και Άρη!


Οι φάκελοι του Παναθηναϊκού του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έπεισαν την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και οι δύο ομάδες αναμένεται να μην πάρουν άδεια σε πρώτο βαθμό. Αρνητικό το κλίμα και για τον ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αισιόδοξοι πως δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν αδειδότηση για το νέο πρωτάθλημα, ωστόσο διεψεύστηκαν μετά την κατάθεση των φακέλων τους την Τρίτη στην επιτροπή της ΕΠΟ.

Μάλιστα με την πλευρά του Παναθηναϊκού υπήρξε ευθεία αντιπαράθεση και η συζήτηση κράτησε δύο ώρες με τους "πράσινους"  να κάνουν λόγο για "εξοργιστικές τυπολατρίες" και τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να τροφοδοτούν ερωτηματικά σε όσους ζητούσαν να πληροφορηθούν αν τελικά οι "πράσινοι" θα αδειοδοτηθούν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίμησε να μην τοποθετηθεί για την εξέταση του φακέλου και αρκέστηκε να επαναλάβει την πάγια θέση του: "Έχουμε προσκομίσει ότι μας έχει ζητηθεί. Δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε την άδεια". Την ίδια ώρα ένας από τους διοικούντες την ΕΠΟ ισχυριζόταν ότι η εξέταση κράτησε δύο ώρες επειδή ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθούσε να πείσει τα μέλη της Επιτροπής Αδειοδότησης ότι ο φάκελος πληροί όλες τις προδιαγραφές. Ωστόσο, όπως συμπλήρωνε το ίδιο πρόσωπο, δεν είχε συγκεκριμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις της Επιτροπής και επιχειρούσε με γενικολογίες να αποσπάσει τη θετική γνωμοδότηση.

Ακόμα, έκανε λόγο για την απαίτηση του Γιάννη Αλαφούζου να ελεγχθεί ο φάκελος του Παναθηναϊκού από την UEFA, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή Αδειοδότησης. "Εμείς είμαστε οι μόνοι αρμόδιοι και δεν συντρέχει λόγος να εξετάσει άλλος τον φάκελο", ήταν η θέση του προέδρου, Δημήτρη Δημητρίου.

Παράλληλα εκνευρισμένος με την σχολαστικότητα της επιτροπής αποχώρησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Όσον αφορά τον Άρη, οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" δεν έδωσαν καν το παρών στην Επιτροπή Αδειοδότησης, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99, συνεπώς η άδεια γι’ αυτούς δεν έχει στην παρούσα φάση καμία σημασία. Ενδεχομένως να επανέλθουν με στοιχεία στο δεύτερο βαθμό και να προσπαθήσουν εκεί να εξασφαλίσουν την άδεια.

Την Τρίτη εξετάστηκαν επίσης οι φάκελοι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Βέροια, Ξάνθη και ΑΕΚ (για την οποία είναι τυπικό το θέμα, ωστόσο εξετάστηκε διότι είχε καταθέσει φάκελο εδώ και καιρό). Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το «πράσινο» φως θα πάρουν οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Βέροια και Ξάνθη.
newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ