Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Πύργος: Iσόβια για τον 43χρονο που σκότωσε πέρυσι την 37χρονη σύζυγό του


 
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε το πρωί της Τρίτης από το Κακουργιοδικείο του Πύργου ο 43χρονος δράστης που με συνολικά 64 μαχαιριές δολοφόνησε την 37χρονη σύντροφό του το περασμένο καλοκαίρι στην Αγυιά της Πάτρας.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 43χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Η 37χρονη γυναίκα από τη Σερβία, με την οποία ο 43χρονος συζούσε και είχε αποκτήσει δύο παιδιά εκτός γάμου, έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε στον θώρακα και τον λαιμό, μέσα στην ψησταριά που διατηρούσαν στην πόλη της Αγυιάς Πατρών, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη με την καταδίκη του δράστη της δολοφονίας σε ισόβια κάθειρξη από το δικαστήριο του Πύργου, η ακροαματική διαδικασία του οποίου διήρκεσε αρκετές ώρες.

Το δικαστήριο που επέβαλε την ποινή στον 43χρονο, δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της συντρόφου του είχε υποστηρίξει πέρυσι ενώπιον του Εισαγγελέα πως δεν ήταν προμελετημένη η δολοφονία και ότι τη σκότωσε επειδή φοβήθηκε πως θα του έπαιρνε τα παιδιά και θα έφευγε, όπως τον είχε απειλήσει.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...