Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ναυπακτία: Άφησε σημείωμα στον αδερφό του και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα


autoktoniaΤα προβλήματα που βίωνε τα τελευταία χρόνια με τον αναδασμό στην πεδιάδα του Μόρνου, στάθηκαν η αφορμή αλλά και η αιτία για τον άτυχο 68χρονο Α.Υ κάτοικο Ναυπάκτου
ώστε να βάλει τέλος στη ζωή του με το κυνηγετικό του όπλο μετά τις 20.00 το βράδυ (20-05-2013) στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου (Μεμετάκι) στη Ναύπακτο.

Ο 68 χρονος μη μπορώντας να αντέξει την κατάσταση με τον αναδασμό στην πεδιάδα του Μόρνου αφού αισθανόταν θιγόμενος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του. Δεν είχε αποκτήσει οικογένεια και όλη του την αφοσίωση την είχε στα κτήματά του.

Άνθρωπος της καθημερινότητας καλοσυνάτος, αλλά πολύ σκεπτικός τον τελευταίο καιρό όπως καταμαρτυρούσαν οι γείτονες στις συζητήσεις τους έξω από το σπίτι του. Αυτή την αιτία αποτύπωσε και σε μια κόλλα χαρτί ως ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε με την πράξη του, όπου εξηγούσε ακριβώς το λόγο που οδηγήθηκε στην απόφαση.

Τραγική φιγούρα ο αδελφός του ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός. Δείτε το βίντεο του 
 
nafpaktianews.gr...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...