Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Από την Ηλεία ο 61χρονος ταξιτζής που δολοφονήθηκε από τη σύζυγό του στο Ίλιον!


 

Θύμα απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας πρωτοφανούς αγριότητας έπεσε ο 61χρονος ταξιτζής Βασίλης Πατσούρης από το Κολίρι το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Ίλιον της Αθήνας.

Ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε από την 44χρονη γυναίκα του, καθώς του κατάφερε 12 μαχαιριές, εκ των οποίων οι τρεις τον βρήκαν στην καρδιά.
Η 44χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου από τον περασμένο Απρίλιο. Το συγκλονιστικό γεγονός είναι ότι πριν από λίγες μέρες ο σύζυγός της την πήρε σπίτι με δική του ευθύνη υπογράφοντας τα ανάλογα χαρτιά. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη τα ξημερώματα και θόλωσε το μυαλό της 44χρονης, η οποία άρπαξε ένα μαχαίρι και τον έσφαξε. Οι 7 μαχαιριές που έφερε στα χέρια του το θύμα δείχνουν ότι πάλεψε με την άρρωστη γυναίκα του.
Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί το οποίο είναι τριών ετών, ενώ η 44χρονη έχει δύο ακόμη μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...